BK Buss
Lillatorg.nu
Farida

NEXT DESTINATION

IMG_6890

Hej finisar! Ja, då är man tillbaks på gymmet igen efter man legat på lat sidan, lagom dags nu innan sommaren haha. Så typiskt mig. Hoppas allt är fint med er och solen skiner lite extra mycket på er idag! Igår hade jag en produktiv dag, jag hann (utan min kalender) springa på ett läkarbesök, storstäda hela butiken, få upp leverans, bocka av 7 timmar jobb, åka in till lund,hänga med Martin och min lilla pappsi, boka de sista hotellen och sen total däcka i sängen. Jag har inte hunnit packa riktigt än men tänkte göra de nu ikväll. De blir tacos kväll idag och packa res väskan inför Thailand. Vi är svin taggade!!! Vi åker först över till Bangkok och stannar på Lebua state Tower där vi fixat en rätt så jädra pampig svit. P&k vi hörs!

Kommentera

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.